De Technologieco. van de Zhaolitent, Ltd.

 

17 jaar, concentreren wij ons op het aangepaste grote Ontwerp & de Vervaardiging van gebeurtenistenten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank u voor het helpen met tentprojecten, zijn de tijd en de dienstenniveaus van Reation impessable wanneer het werken met zhaoliteam bij de nieuwe ontwikkeling.

—— Mrs.Steph

zij is zeer goed, helpend me mijn huwelijkszaken.

—— Mr.samat

Dank u zeer het ondersteuningsteam voor de dienst, zijn werkelijk prachtig in hun zorg en in de resolutie van het probleem.

—— Gnel

Dank voor het leveren van de hoogste kwaliteitsdiensten aan mijn cliënten. Het vergt enkel een minuut om een antwoord van u te krijgen wanneer in moeilijkheden. Dank u! Jully

—— George

Ik kocht een 15m x 20m huwelijkstent; is was mooi en overschreed mijn verwachtingen. Ik verheug me op een partij op lange termijn! goede Baan.

—— Gloria

het product is fantastisch en is de prijs was ook groot. Wij zijn gelukkig!

—— Adu

Ik adviseer hoogst zhaolitent! het product is fantastisch en is de prijs was groot.

—— Philip

Ik ben online Chatten Nu

Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd. Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd. Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd. Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd. Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd. Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd.
CNC Machines Pvc-stoffen automatische wasmachine het werk van fabriekspvc het werk van fabriekspvc Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : 17 jaar, concentreren wij ons op het aangepaste grote Ontwerp & de Vervaardiging van gebeurtenistenten.
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 20000000-5000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Tenttechnologie van Guangzhouzhaoli, Ltd in Baiyun-district, Guangzhou, de provincie die van Guangdong wordt gevestigd. Het is zeer dichtbij de Internationale Luchthaven van Baiyun die voor cliënt zeer geschikt is om een bezoekfabriek te hebben. De Zhaolitent werd opgericht in 2001, behandelt een gebied van meer dan 2000 vierkante meters en bezit meer dan 100 arbeiders. Met de geschiedenis van meer dan 10 jaar, Zhaoli-heeft de Tent werd één van de vervaardiging van de vroegste en leiders openluchttent in China.
· In het begin, Zhaoli-veroorzaakte de Tent enkel het vouwen van tent. Met de ontwikkeling van economie en globalisering, Zhaoli-begon de Tent om aan de behoefte van cliënt te voldoen en de wereldmarkt uit te breiden, more and more maar uitstekende tent na 2011, met inbegrip van A gevormde tenten, pagodetenten, koepeltenten, Gebogen tenten, Arcum-tenten, dubbele dekkententen, veelhoektenten etc. te produceren; welke wijd voor partijen, huwelijken, tentoonstellingen, sportengebeurtenissen, pakhuisopslag en andere openluchtgebeurtenissen worden gebruikt.

· De Zhaolitent heeft eigen de Verkoopafdelingen van R&D, van het Ontwerp, van de Productie, Marketing en de Uitvoer. Al zijn tent is in strikt overeenstemming met ISO-de Normen van de 9001:2015kwaliteitscontrole en sommige verwante Europese Normen. Bijvoorbeeld, wordt al tent gemaakt van de hoogste het aluminiumlegering van de kwaliteits structurele die rang, de tentdekking van dubbele met een laag bedekte pvc-stoffen met dichtheid 750g/sqm of 850g/sqm wordt gemaakt, die waterdichte zijn, kadervertrager en uv-Bestand. Het vermogen van de windweerstand varieert van 80km/h aan 100km/h afhangt van de verschillende grootte van tenten nadat de tenten correct worden gesloten en gesloten.
Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd.
· In de loop van de jaren, is de tent van Zhaoli uitgevoerd naar meer dan 100 landen, en het groeit.
 

Contactgegevens
Zhaoli  Tent  Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Jully Tu

Tel.: 00-86-13556001699

Fax: 86-20-36346501

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)